Referanser

Stein A. Solgård, Bjønnbekkmora

Vi kontaktet Gla’Snekkern (Jonatan) for et prosjekt vi ønsket å få gjennomført på hytta vår i Bjønnbekkmora. Det var snakk om et tilbygg på 25 kvm. Han la inn et fint anbud og virket åpen og ærlig i sin tilnærming. Vi valgte til slutt han, og han sørget for alt av det praktiske, inkludert søknad til kommunen. Alt gikk på skinner fra dag 1. Han er lett å kommunisere med, tilgjengelig for en samtale dersom man har spørsmål, og kommer selv med forslag på løsninger som vil gjøre det endelige produktet best mulig. Vi endte med også å renovere en yttergang i samme slengen, og er veldig fornøyde med resultatet. Høy kvalitet over utført arbeid, og til en konkurransedyktig pris. Anbefales på det sterkeste!

Finn Amundsen, Innbygda

I huset vårt fra 1974 var det virkelig på tide å bygge opp den slitte soveromseksjonen på nytt. Med gang, tre soverom og bad. Resultatet var rett og slett imponerende. Millimeterpresis utforing av altfor tynne vegger, innsetting av nye dører overalt og oppbygging av "nytt" bad med flytting av vindu, nytt VVS som strakk seg inn i kjøkkenet, og nytt elektrisk anlegg. Konstruktive råd og koordinering av flere underleverandører. Det siste var nesten det mest imponerende, alt skjedde jo presis til den planlagte tiden. Hvordan Jonatan fikk til det, er meg en gåte! Han kom til og med med vareprøver når vi var i tvil om noe. Alt 100 % fagmessig og snorrett utført. Jeg trodde ikke slike fagfolk fantes lengre. Kan bare anbefale Gla'Snekkern på det aller varmeste til alle slags byggeprosjekter. Jeg er dypt imponert.

Terje Johannessen, Trysilfjellet Sør

Vi har brukt Gla'Snekkern til å bytte torvtaket helt ned til isolasjonen, totalt ca 140 m2. Arbeidet startet som avtalt og jobben ble ferdigstilt innenfor estimert tid og i henhold til spesifikasjoner fra Byggforsk. Arbeidet ble utført på fastpris med tillegg for noe råte og mangler som dukket opp underveis. Dette ble håndtert på en proff måte og godt dokumentert.. Hyggelige håndverkere som gjorde en fin jobb!

Thomas Forfang, Trysilfjellet Sør

Jeg valgte Gla’Snekkern etter å ha hentet inn flere tilbud, de skilte seg ut mht. orden og ryddighet fra første stund. Prosjektet ble også utført som avtalt, veldig fornøyd.

Arnfinn Johansen, Ljørdalen

Jeg var på jakt etter noen som kunne bytte tak på min fritidsbolig i Ljørdalen (Trysil) og kom over nettsiden til Gla’snekkern.

Tok kontakt med Jonatan på mail og opplevde veldig raskt en tilbakemelding hvor det ble avtalt en inspeksjon av prosjektet.

Siden jeg bor en del timer unna Trysil var det viktig for meg at dette kunne ordnes uten min tilstedeværelse og bruk av digitale medier som informasjons kanal.

Dette fungerte utmerket, og det ble sendt bilder av utviklingen av prosjektet underveis.

Gla’snekkern holdt seg innenfor avtalt pris og tid, og jeg vil påstå at arbeidet holder høy kvalitet.

Jeg har ingen problemer med å anbefale bruk av Gla’Snekkern (som virkelig lever opp til navnet sitt), og bruker de gjerne en gang til (men er vel ferdig med mine prosjekter) hvis det skulle bli behov for de.

Line Høien, Innbygda Trysil

Tusen takk for suverent snekkerarbeid med å sette opp nytt tilbygg med bad, vaskerom og gang.

Gla'Snekkern var ferdig til avtalt tid og alt arbeidet som er gjort er blitt gjort utrolig bra. Han ordnet med grunnarbeider, rørlegger og elektriker, vi forholdt oss kun til Jonatan. God kommunikasjon og veldig hyggelig folk som jobber for Gla'Snekkern.

Tusen takk for et fint bygg!!

Linda Swahn, Fageråsen

Vi anlitade Gla’Snekkern för byte av alla fönster i vår hytte och var nöjda från första kontakt till slutfört arbete. Arbete som Jonatan gjorde var utmärkt och han höll given offert. Utöver detta och vad som vi verkligen uppskattade var snabb och kontinuerlig kommunikation under hela processen. Det gör att vi varmt kan rekommendera Gla’Snekkern.

Louise Jørgensen, Trysilfjellet Sør

Gla'Snekkern har stået for udskiftningen af vinduerne i vores hytte på Trysilfjellet.

Arbejdet er udført flot og hurtigt. Derudover har der været en klar og god kommunkation, hvilket har været særligt vigtigt, da vi bor i Danmark og ikke har været tilstede under renoveringen. Kan bestemt anbefales.

Jarle og Ingunn Moss Hildrum, Nordre Osen

Vi engasjerte Gla’Snekkern til å skifte ut vindskiene på huset i Oktober 2018. Vi har veldig gode erfaringer med både bestilling av arbeid, kommunikasjon underveis og resultatet. Gla’Snekkern gjorde jobben punktlig og med høy kvalitet.

Vi satte stor pris på hyggelig dialog om tilstanden på taket og alternative måter å utbedre dette på.

Resultatet ble veldig pent. Vi kan anbefale Gla’Snekkern på det varmeste.

Tom Rune og Grete Fløgstad, Østby

En stor takk til Gla'snekker'n Jonatan for en fantastisk godt utført jobb med å utvide stua. Det ble gjort ved å flytte ytterveggen noen meter utover. Vinduer og dører ble gjenbrukt. Jobben ble utført helt etter både tidsplan og øvrig avtale. Og, i motsetning til en del tidligere snekkere vi har brukt - her var det pertentlig opprydning og bortkjøring!

Sameiet Elvdalsvegen 3, Nybergsund

Firmaet Gla’Snekkern AS har levert markiser til en rimelig pris til leilighetene i sameiet Elvdalsvegen 3, Nybergsund.

Gla’Snekkern’s representant Jonatan Kirkegaard er en hyggelig og serviceinnstilt person.

Han var meget nøyaktig ved montering av markisene. Han kom tilbake etter noen dager og justerte markisene uten ekstra kostnad. Vi er fornøyd.

Gla’Snekkern leverer markiser av god kvalitet til konkurransedyktige priser.

Lisbeth Grambo, Trysil

Vi har benyttet Gla’Snekkern til utvendige arbeider på hytta. Vi er veldig fornøyd med de utførte arbeidene. Gla’Snekkern ferdigstilte til avtalt tid, og arbeidene ble meget pent utført. Prisen var også konkurransedyktig. Vi kommer til å benytte Gla’Snekkern neste gang vi trenger tømrer på hytta også!

Monica og Øistein Johansen, Ljørdalen

Gla`Snekkern utførte rehabilitering av bad og kjøkken på hytta vår.

Han organiserte arbeidet på en utmerket måte. Han hadde ansvaret for andre fagpersoner som rørlegger, gulvlegger og elektriker. Vi forholdt oss kun til han. Arbeidet ble utført iht. kontrakt til riktig tid og pris. Vi er veldig fornøyde. Kan absolutt anbefales.

Bjørn Frankplads, Eltdalen

Vi bygde en vedbod etter Bjørns ønsker:

«Takk for god oppfølging. Vedboden ble veldig fin – vi er fornøyd!»

Sæteråsen Camping, Alexandra

Har tatt kontakt med Jonatan iht vindkier som måtte byttes på hyttene våre. Fikk et veldig godt tilbud
og en nøyaktig timeplan - og i motsetning til snekkere vi tidligere brukte holdt han seg til det han sa.
Godt jobbet også, og han fikset trappa for oss i tillegg. Vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale
å ta kontakt med Jonatan om du trenger en pålitelig snekker.

Geir og Rannveig, Trysil

Vi er veldig fornøyd med Jonatan i forbindelse med oppussing og montering av nytt kjøkken.
Jonatan er meget nøyaktig i sitt arbeid. Nå, 6 mnd etter at kjøkkenet ble montert har vi ikke hatt noen
problemer så det er et solid arbeid han har utført.
 
I situasjoner hvor det var nødvendig med «spesialløsninger» hadde han gode forslag.
 
Jonatan er meget pliktoppfyllende og møtte alltid til avtalt tidspunkt samt han er meget lett å
samarbeide med. Jonatan tok direkte kontakt med kjøkkenleverandøren da dette var nødvendig slik
at vi slapp å være et bindeledd.
 
Vi kan på det sterkeste anbefale Jonatan som en dyktig og flink snekker.

Lars Smith

Jonatan har utført arbeidet meget bra og har vært veldig flink til å informere oss underveis ettersom arbeidet har gått fremover.

Opptrer veldig ryddig og er en seriøs håndverker som jeg kan på det varmeste anbefale andre å benytte.